Avigail Design

Ik geloof in de kracht van een goede visuele identiteit!

Daarom bied ik de grafische oplossing als u hier zelf geen tijd, inspiratie of de juiste middelen voor heeft. Neem vandaag nog contact op met Avigail Design!

Avigail Design kan u helpen met uw grafische uitdaging!

Een passend logo en bijbehorende huisstijl voor uw bedrijf. Eventueel voorzien van een volledig stationary (visitekaartjes, briefpapier, enveloppen en meer) advertenties, flyers, posters of andere grafische uitingen voor uw productpresentatie. Advies om uw grafische identiteit consequent door te voeren in al uw uitingen nieuwsbrieven, magazines of brochures die bijdragen aan uw bedrijfsidentiteit.

Extra ondersteuning bij een grafische klus die écht haast heeft.

Uiteraard kunt u mij ook altijd benaderen voor een specifieke vraag of opdracht.

Avigail Design staat voor zorg en passie!

Als een zeer ervaren freelance grafisch ontwerper luister ik naar uw wensen, denk met u mee, en zoek naar het beste mogelijkheden voor u, vanaf de eerste schets van een eerste concept tot en met het eindproduct. Ik ben creatief met oog voor detail. U bent verzekerd van een vriendelijk, persoonlijk en deskundig advies! Met mijn passie voor het vak, enthousiasme en bekwaamheid, krijgt uw bedrijf een boost en wordt uw bedrijf voorzien van een duidelijke grafische identiteit.

Over mij

Ik ben een zowel grafisch ontwerper als ook technisch DTPer, met ruim 20 jaar ervaring in de grafische wereld. Met kennis van de gebruikelijke software én voorzien van mijn eigen studio, ben ik up-to-date en snel inzetbaar. Ik sta voor professionaliteit en nauwkeurigheid en met mijn stressbestendige karakter ben ik altijd vriendelijk en vrolijk. Ik kan erg goed zelfstandig werken, maar kom ook graag je team versterken.

Heeft u vragen?

Aarzel niet om contact met mij op te nemen, dat kan telefonisch via
06-26550415 of per e-mail, en ik zal zo snel mogelijk reageren!